Over ons

In 2018 ben ik begonnen met Kivo Gooi en Eemland. Een regionale bezorgservice van Kivo Petfood van vers vlees voor honden in Groot Amersfoort.

Ik heb destijds bewust voor Kivo gekozen, omdat ik er heel goede ervaringen mee had en nog steeds. Mijn oudste hond, had regelmatig problemen met zijn ontlasting en wilde niet eten. Na diverse brokken geprobeerd te hebben, ben ik uiteindelijk bij vers vlees uitgekomen.

Maar ook binnen de kvv maaltijden was het een ware speurtocht. Na een aantal merken geprobeerd te hebben, ben ik uitgekomen bij Kivo Petfood uit Veldhoven. 100% natuurlijk, zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Bongo doet het nog steeds heel goed, net als zijn ‘broertjes’, Max en Riv.

Inmiddels honderden klanten verder, merkte ik dat sommige klanten behoefte hadden aan afwisseling. De naam Kiezebrink werd regelmatig genoemd. Na de goedkeuring van het ‘testpanel’ thuis én een kennismaking met Kiezebrink, heb ik toen besloten om dit mooie merk ook te gaan verkopen. Bij ons bestel je losse rollen of per doos.

Waarom dan versvleesvoorhonden.nl, denk je? Op deze site zal ik Kivo, Kiezebrink en een uitgebreide selectie van snacks verkopen, die Kivo niet in zijn assortiment heeft. Daarnaast biedt het me de ruimte om in de toekomst andere merken toe te voegen. Dat is anders toch lastiger als je website Kivo heet.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben? Je kunt me altijd telefonisch of via Whatsapp bereiken via 06-14294090 of stuur een mailtje naar info@versvleesvoorhonden.n