Prijsverhogingen kivo, website-aanpassing, nieuwe mixdozen en speciaal voordeel voor brokken

Kivo Petfood heeft een prijsverhoging doorgevoerd, die wij dus ook vanaf 20 maart hebben moeten doorvoeren. Het gaat om het hele assortiment, waaronder vers vlees, brokken en supplementen en de prijsverhoging is helaas niet beperkt tot enkele centen, maar is aanzienlijk :-(.

Omdat we online de prijzen aan moesten passen, hebben wij besloten om meteen een website wijziging door te voeren. Voorheen kon je direct naar de producten van het merk van jouw keuze. We hebben besloten de producten allemaal onder ‘vers vlees voor jouw hond‘ te zetten.

Het idee is dat je nu de prijzen van Kiezebrink en Kivo Petfood van de verschillende smaken direct naast elkaar ziet. Met het voordeligste merk als eerste getoond. In sommige gevallen zijn de Kiezebrink producten namelijk voordeliger, een situatie die een jaar geleden ondenkbaar was.

We hebben ook een apart kopje voor vers vlees mixdozen gemaakt op de Homepage. Je vindt op deze pagina de bekende mixdozen van zowel Kiezebrink als Kivo. Maar we introduceren misdozen met zowel Kivo- als KB-producten. Hierdoor kunnen jullie makkelijk kennismaken met beide merken. Er is voldoende voorraad van beide merken beschikbaar.

Voor 4 soorten brokken bieden we een speciale aanbieding zijn in het dropdown-menu op de website. Er zijn ongeveer 150 zakken brokken beschikbaar tegen lagere prijzen dan de nieuwe prijzen die gisteren zijn ingegaan. Zodra deze uitverkocht zijn, zullen ze niet meer in het menu verschijnen.

Het gaat om de volgende brokken:

Ons eigen merk hondenbrokken met verse kip, zalm en eend in zakken van 15 kg zijn nog steeds beschikbaar zijn en worden door de prijsverhoging extra interessant.

We bekijken de mogelijkheid om onze hondenbrokken brokken via PostNL of DHL door heel Nederland te verzenden.

Voor klanten die buiten het bezorggebied van versvleeshonden.nl wonen en tóch brokken willen bestellen, stuur ons een mailtje, dan maken we het in orde.

VVH
21 maart 2023